Verzendbeleid

Welkom bij Veloci Amsterdam, waar we streven naar het bieden van een moeiteloze en plezierige winkelervaring. Ontdek onze gratis verzending op alle bestellingen, zonder minimum aankoopvereisten, beschikbaar voor al onze gewaardeerde klanten binnen de regio's die we bedienen.

Onze toegewijde teams verwerken bestellingen doorgaans binnen 1-2 werkdagen, hoewel tijdens drukke periodes enige vertraging mogelijk is. De geschatte levertijd na verwerking varieert tussen 2-8 dagen, afhankelijk van je locatie en externe factoren buiten onze controle.

Wij maken gebruik van betrouwbare verzendpartners, Bpost en PostNL, om een efficiënte en veilige levering te waarborgen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer waarmee je de voortgang van je levering kunt volgen.

Op dit moment verzenden we naar België en Nederland. Als jouw locatie niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op voor verdere assistentie.

Om vertragingen te voorkomen, controleer altijd of je verzendadres correct is. Bij eventuele problemen met de verzending staan we direct voor je klaar om je te helpen.

Bij Veloci Amsterdam is jouw tevredenheid onze topprioriteit. Als je vragen of opmerkingen hebt over je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice.

Bedankt dat je voor Veloci Amsterdam hebt gekozen! We streven ernaar om jou een naadloze en bevredigende winkelervaring te bieden, inclusief gratis verzending bij elke bestelling.

Houd er rekening mee dat de koerier verantwoordelijk is voor een succesvolle levering van je pakket. Hoewel wij niet aansprakelijk zijn voor transportschade, ben je welkom om contact met ons op te nemen in geval van problemen, en we zullen ons best doen om te assisteren.