Werken bij ons

Onze Visie

Veloci Amsterdam is niet zomaar een winkel, het is een plek waar creativiteit, innovatie en teamwork samenkomen. Wij geloven in het aannemen van getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn om grenzen te verleggen, problemen op te lossen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Onze Cultuur

Bij Veloci Amsterdam heerst een dynamische en collaboratieve cultuur. We koesteren een omgeving waarin ideeën worden verwelkomd, initiatief wordt aangemoedigd en samenwerking de sleutel is tot succes. Het is een plek waar jouw stem wordt gehoord en waar we samen streven naar uitmuntendheid.

Wat Bieden Wij?

  1. Innovatieve Werkomgeving: Werk in een omgeving waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd. Bij Veloci Amsterdam dagen we de status quo uit en omarmen we nieuwe ideeën.
  2. Teamgeest: We geloven in de kracht van samenwerking. Bij ons maak je deel uit van een team dat elkaars sterke punten erkent en elkaar ondersteunt om gezamenlijke doelen te bereiken.
  3. Carrièremogelijkheden: Veloci Amsterdam biedt mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers en moedigen doorlopend leren aan.
  4. Leuke Werksfeer: Bij Veloci Amsterdam geloven we dat plezier essentieel is. We organiseren regelmatig teamactiviteiten en evenementen om een positieve en stimulerende werkomgeving te creëren.


Openstaande Vacatures

Bekijk hieronder onze huidige openstaande vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische team:

  • Productontwerper: Ben jij creatief en gepassioneerd over innovatieve producten? Email ons voor meer informatie.
  • Klantenservice Medewerker: Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en hou je ervan om mensen te helpen? Email voor meer informatie.


Hoe Solliciteren?

Wil je deel uitmaken van Veloci Amsterdam? Stuur je CV en motivatiebrief naar careers@veloci-amsterdam.com. Vermeld de functietitel in het onderwerp van de e-mail.

Veloci Amsterdam is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. We moedigen sollicitanten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Sluit je aan bij Veloci Amsterdam en draag bij aan de toekomst van innovatie!